Hiteltanácsadás - ONER Consulting

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

HiteltanácsadásCégünk teljes körű szakértői támogatást biztosít a magyarországi kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalatok számára finanszírozási források, fejlesztési és működési célú hitelek biztosításában.
Feladatunknak tartjuk, hogy Ügyfeleinket a hiteligénylés és a hitelezés alatt, majd azt követően is ellássuk kellő információval a hitelpiaci feltételekről, ajánlatokról, változásokról, eseményekről.  Célunk, hogy együttműködésünk eredményeként Ügyfeleink számára a hitelpiac átláthatóbbá, a hitelfelvétel pedig könnyebbé váljon, tudásuk magabiztosabb legyen, és döntéseik megalapozottá váljanak. Célunk továbbá, hogy az ügymenet sikeressége kiszámíthatóbbá, az ügyintézés gyorsabbá és rugalmasabbá váljon.

Mikor érdemes Önnek hiteltanácsadóhoz fordulnia?

Ha objektív képet szeretne kapnia a lehetőségeiről és nemcsak azt szeretné tudni, hogy el tudja-e érni a célját, hanem azt is, hogy hol tudja a legjobb feltételekkel elérni.
Ha kellően drága az ideje, hogy mindennek maga járjon utána.
Ha speciális az esete, aminek megoldásához átlagon felüli jártasság szükséges.
Ha elég nagy a hitelösszeg ahhoz, hogy érdemes legyen összehasonlítania az ajánlatokat.
Ha költséghatékonyabbá szeretné átalakítani a jelenlegi finanszírozási szerkezetét.
Ha úgy érzi, hogy segítőre van szüksége a bankok által kínált szolgáltatások és feltételek megítélésében.
Sikereink titka szakmai felkészültségünk mellett függetlenségünk elérésében rejlik. Csaknem az összes hazai pénzintézettel létrehozott, egyedi szerződéses kapcsolatainknak köszönhetően vállalkozásának olyan hiteleket tudunk ajánlani, mely adott vállalkozási céljának legjobban megfelel.

A különböző bankokkal való egyedi partneri kapcsolatainknak köszönhetően pedig  sok esetben olyan megoldásokat tudnunk kínálni, amelyek a  piacon nem megtalálható kedvezményekkel párosulva mutatnak kiutat pénzügyi nehézségeiből. Nálunk a tanácsadás valódi pénzügyi tervezéssel és az ügyintézés teljes lebonyolításával jár.

Vállalkozói  hitelek:

kedvezményes kamatozású támogatott hitelek
hosszú futamidejű fejlesztési, beruházási hitelek
projekthitel
forgóeszköz hitel
szabad felhasználású vállalkozói hitel
vállalkozói folyószámlahitel
szerződött munkák előfinanszírozása
támogatás előfinanszírozása
Telefon : +36702190529  


Itt vagyunk : 1139 Budapest Váci út 85.


 
Copyright 2016. All rights reserved.Created by Superdzsozi
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz